Kép 1 helye

Kőszegi Gabriella

mérlegképes könyvelő honlapja

Ez a honlap azért jött létre, hogy az érdeklődők számára bemutassam vállalkozásomat, a meglévő ügyfeleknek pedig információval szolgáljon munkájuk során.

Szolgáltatások


Fontosnak tartom, hogy naprakész legyek a törvényi változásokban, ezért - a Pénzügy- minisztérium által előírtakon kívül - rendszeresen veszek részt szakmai konferenciákon, továbbképzéseken.

Minden ügyfelemet személyesen ismerem, az irataikkal magam foglalkozom, én kontírozom, könyvelem vállalkozásukat, a bérszámfejtést is magam végzem. Munkámat időnként egy adatrögzítő kolléga segíti, de minden esetben én küldöm meg ügyfeleimnek a tájékoztató anyagokat, kimutatásokat és - helyettük - én tartom a kapcsolatot az adóhivatallal, társadalombiztosítóval és egyéb - a számvitellel, könyvvitellel kapcsolatos - hivatalos intézményekkel.

Ügyfeleimnek rendszeresen küldök különféle iratokat, kimutatásokat, illetve a törvényi változásokról tájékoztató anyagok megküldésével segítem a vállalkozások munkáját. Munkaidőben bátran fordulhatnak hozzám szakmai kérdéseikkel.

Adóbevallás

Vállalkozása könyvelésének egyik legfontosabb eleme az adóbevallás.

Nagy figyelmet fordítok arra, hogy bevallásai határidőben benyújtásra kerüljenek. Időben tájékoztató anyagot küldök a különböző adó és járulék változásokról.

Minden hónap elején, időben megküldöm a bérszámfejtéssel kapcsolatos iratokat, illetve az aktuális hónap várható fizetési kötelezettségeit. Önnek az adók befizetésén kívül más teendője nincs.

Magánszemélyek év végi adóbevallásának elkészítését is vállalom elektronikus adóbevallással vagy hagyományos úton.

Számvitel és könyvelés

A számviteli munka nem csak könyvelésből és a hivataloknak megküldendő iratok elkészítéséből áll, hanem a vállalkozás vezetője részére plusz információt is hordoz.

Munkám során folyamatosan dolgozom könyvvizsgáló kollégával, így feladataim közé tartozik a lekönyvelt iratok és adatok könyvvizsgálatra való felkészítése.


kispolc2 helye